ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
IRIS STUDIOS ΚΑΡΠΑΘΟΣ | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κάρπαθος
 
     
 
 
 

Καλωσορίσατε στα IRIS STUDIOS, τα IRENE APARTMENTS και το ZOE'S HOUSE στην καρδιά της Καρπάθου, έναν προορισμό που αγκαλιάζει την παράδοση και τη φιλοξενία με έναν σύγχρονο χαρακτήρα. Καθώς πλοηγείστε στην επίγεια εμπειρία των διακοπών σας, εμείς στα IRIS STUDIOS επιδιώκουμε να αναδείξουμε την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας μέσα από μια εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες κάθε επισκέπτη.

Κάθε ένα από τα καταλύματά μας, είτε πρόκειται για τα ευρύχωρα IRIS STUDIOS, τα άνετα IRENE APARTMENTS ή το παραδοσιακό ZOE'S HOUSE, αντικατοπτρίζει τη μοναδική μας φιλοσοφία: η εξυπηρέτηση του επισκέπτη με σεβασμό, ευγένεια και αγάπη.

Στα IRIS STUDIOS, η ποιότητα συναντά την άνεση. Με ευρύχωρα δωμάτια και πλήρως εξοπλισμένες ανέσεις, εδώ θα βρείτε την ηρεμία και την άνεση που αναζητάτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Τα IRENE APARTMENTS προσφέρουν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι. Με προσεκτικά διακοσμημένους χώρους και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, εδώ θα βρείτε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει τη ζεστασιά του τόπου.

Το ZOES HOUSE αποτελεί έναν εναλλακτικό προορισμό, ένα καταφύγιο όπου η ηρεμία και η φυσική ομορφιά ενώνονται. Με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και μοναδική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, εδώ θα βρείτε την ευκαιρία να ξεφύγετε από το καθημερινό και να ανακαλύψετε τη γοητεία της Καρπάθου.

Στα IRIS STUDIOS, τα IRENE APARTMENTS και το ZOE'S HOUSE, η ελληνική φιλοξενία είναι περισσότερο από μια αξία, είναι μια εμπειρία ζωής. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας που θα σας αφήσει ανανεωμένους και ευχαριστημένους. Καλώς να ορίσετε στον κόσμο της φιλοξενίας και της ομορφιάς στην Καρπάθο.